ویتامین E

   ویتامین  E خطر توسعه بیماری آلزایمر را کاهش می دهد. پژوهشگران دانشگاه پزشکی شیکاگو با بررسی عادت غذایی 6000نفر در یافتند که آن دسته از افرادی که دچار مشکلات فراموشی و نظایر آن نیستند، در عادات غذایی خود غذاهای سرشار از ویتامین E گنجانده اند. ویتامین E, رادیکال‌های آزاد را که محتملا می توانند به سلول‌های مغز آسیب بزنند، مهار می‌کند.

   کمبود این ویتامین باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطان و مشکلات قلبی و عروقی و اختلالات تولیدمثلی می‌شود. ذخیره این ویتامین در بدن ۱۰ تا ۱۵ سال فعالیت می‌کند اما بعد از این مدت (معمولاً کسانی که مشکل هضم چربی دارند به این دوره می رسند) اختلالات بینایی، ضعف عضلات، عدم پاسخگویی به محرک های محیطی و عدم توانایی در حفظ تعادل و زخمهای سریع پوستی بروز می کند.

   همچنین این ویتامین در جلوگیری از سقط جنین بسیار موثر است. گرچه جوانه و عصاره مالت گندم سرشار از این ویتامین است و چنانچه قبلاً گفته شد برای اولین بار از گندم جدا سازی شده است ولی جوانه غلات همچنین جو نیز حاوی این ویتامین حیات بخش می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

ویتامین E
Instagram
Telegram
WhatsApp
فهرست