مواد معدنی

چنانچه می‌دانید تغییرات شیمیایی که در دانه ها در حین جوانه زدن رخ میدهد باعث میشود املاح و ویتامینهای آن افزایش یابد. به طور کلی در فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح و پروتئین به مقدار زیادی افزایش می یابند و مصرف آنها یکی از بهترین روش ها برای حفظ سلامت بدن است.

بی شک عصاره مالت را باید معجونی از مولتی ویتامین ها و املاح طبیعی دانست که با توجه به نیاز کم بدن به این ترکیبات حیاتی می تواند جایگزین مناسب برای تامین ریز مغذی ها به جای استفاده فشرده مصنوعی از ویتامین ها و مواد معدنی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مواد معدنی
Instagram
Telegram
WhatsApp
فهرست