آلزایمر

  مطالعات انجام شده در دانشگاه کلمبیا نشان داد که اسید فولیک از بیماری آلزایمر پیشگیری می‌کند.

  نتایج نشان داده است در افرادی که به میزان کافی ویتامین های گروه B به ویژه اسید فولیک دریافت می‌کردند، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر ۵۰ درصد کمتر است. ( عصاره مالت دارای فراوان‌ترین مقدار اسید فولیک بین غلات است)  متخصصان معتقدند مکانیسم این ویتامین در پیشگیری از آلزایمر، ناشی از اثر آن در کاهش  هموسیستتین خون و جلوگیری از تخریب سلولهای عصبی است .

  ترکیبات ویتامینی موجود در عصاره مالت این منبع غذایی نقش عمده‌ای در بقای حافظه، افزایش ضریب هوشی، محافظت و تغذیه سیستم عصبی و سیر محافظتی در مقابل رادیکال های آزاد که منشأ بسیاری از سرطان ها هستند بازی می کند.

آلزایمر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آلزایمر
Instagram
Telegram
WhatsApp
فهرست