زنبور داری

مزایای استفاده از عصاره مالت در جیره غذایی زنبور عسل

  •  تامین نیازهای حیاتی زنبور جهت رشد و نموی نوزادان و زنبورهای جوان
  •  امکان استفاده همزمان برای مصرف زنبورهای جوان و پیر در تمامی فصول
  •  افزایش ذخایر بدنی و طول عمر زنبور، بهبود زمستان گذرانی
  •  افزایش حجم تخمدان ، میزان تخمگذاری ملکه و قابلیت تولید مثل زنبور نر
  •  بهبود مقاومت کلونی به بیماری ها و استرس های محیطی
  •  بالا رفتن قابلیت هضم و جذب مواد غذایی در دسترس زنبور عسل
  •  افزایش بقاء لاروها و جلوگیری از عارضه خوردن لاروها (کانی بالیسم) در کلنی
  •  بیشتر شدن  تولید عسل، موم بافی و راندمان کلنی

زنبور

روش مصرف

 روزانه ۲۵۰ گرم عصاره مالت را در سه و نیم لیتر آب و یک کیلوگرم شکر مخلوط کرده و به زنبورها بدهید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Instagram
Telegram
WhatsApp
فهرست