ویتامین C
از دیگر ویتامین های موجود در جوانه جو و عصاره مالت در نتیجه روند تشکیل مالت ایجاد می شود ویتامین C و ویتامین A است.
دانه خشک سبزی ها, غلات و حبوبات فاقد ویتامین C هستند ولی در هنگام جوانه زدن مقدار زیادی ویتامین C تولید می کنند که در متابولیسم پروتئین های بدن نقش بسیار مهمی ایفا میکند که عصاره مالت جو حاوی این ویتامین می باشد. افزایش ویتامین C در جوانه ها ناشی از جذب عناصر موجود در هوا در هنگام جوانه زدن است.
ویتامین C آنتی اکسیدان است. یعنی در جریان خون قرار گرفته و اثر شیمیایی موادی که به بافتهای بدن آسیب میرسانند را خنثی میکند. این ویتامین موجب محافظت پوست در مقابل آثار مخرب اشعه ماورای بنفش نور خورشید می شود. همچنین این ویتامین به افزایش قدرت ایمنی بدن استحکام لثه ها و دندان ها کمک می کند.
این ویتامین همچنین باعث ساخت کلاژن (قوی ترین بخش بافت پیوندی که تمام اعضای بدن را در کنار هم نگه می دارد) شده و در پیشگیری از بالارفتن کلسترول خون و ایجاد لخته های خونی در رگ موثر است.